Navigation

Zaterdag 6 april veiligheidsmarkt “SAMENWERKEN AAN EEN VEILIGE WIJK”

12 februari 2019

Op zaterdag 6 april 2019 vindt de veiligheidsmarkt  ‘SAMENWERKEN AAN EEN VEILIGE WIJK”  plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur in theater De Bussel. Deze veiligheidsmarkt organiseren wij voor en door Oosterhout. Bezoekers kunnen kun kennis rondom veiligheid vergroten en hun buurtpreventieteams nóg beter maken. Daarnaast kunnen inwoners ook kennismaken met de buurtpreventieteams en mogelijk aanhaken of nieuwe teams opstarten. De veiligheidsmarkt wordt gehouden in samenwerking van vele partners op het gebied van veiligheid.

BPO werkt in de organisatie nauw samen met de gemeente Oosterhout en de voorbereidingen zijn in volle gang. Samen met de deelnemende partners verzekeren we de bezoekers van een interessante en boeiende happening die jullie en jullie buurtbewoners niet mogen missen.

Doorzetten “Save the date!”

Wij vragen jullie om alvast wat bekendheid te geven aan de veiligheidsmarkt. Willen jullie de bijgesloten  tekst ‘Save the date” te versturen aan jullie netwerk? Dit kan bijvoorbeeld middels jullie nieuwsbrief, Facebookpagina, mail of appje aan de bewoners in de wijk. Later zullen we jullie informeren over de deelnemende partners en het definitieve programma. Willen jullie dan ook weer helpen met de promotie van de markt? We zullen hiervoor verschillende promotiemiddelen ter beschikking stellen.

We danken jullie alvast voor de medewerking. Mocht je bereid zijn om tijdens de markt wat hand en spandiensten te verrichten, horen we dat uiteraard graag!

 

Namens de organisatie met hartelijke groet,

 

Frank Boermans

Voorzitter Buurtpreventie Oosterhout

 

 

‘SAVE THE DATE’

 

Buurpreventie Oosterhout organiseert op zaterdag 6 april 2019, van 10.00 uur tot 16.00 uur in Theater De Bussel een grote Veiligheidsmarkt ‘Samenwerken aan een veilige wijk’. Kom eens een kijkje nemen en leer hoe je jouw huis, leefomgeving en wijk (nog) veiliger kunt maken. De veiligheidsmarkt biedt een afwisselend programma en aanbod van informatie en spektakel. We werken nauw samen met politie, brandweer, gemeente Oosterhout en vele andere partners. Schrijf dus alvast in je agenda: Veiligheidsmarkt 6 april 2019!

 

Noteer deze datum alvast in je agenda. We kijken uit naar je komst en informeren je graag over hoe ‘JIJ’ samen met de buurt, Oosterhout nog veiliger kunt maken!

 

SAMENWERKEN AAN EEN VEILIGE WIJK