Navigation

Uitnodiging Buurtpreventie Oosterhout

20 juni 2018

In de afgelopen maanden hebben de ‘Koepel Veilig Oosterhout’ en de gemeente Oosterhout de handen ineen geslagen om buurtpreventie in Oosterhout sterker op de kaart te zetten. Dit alles om de kwaliteit en continuïteit van de buurtpreventie in onze stad te borgen en te zorgen voor een betere ondersteuning van de vele buurtpreventieteams die Oosterhout rijk is.

Inmiddels is de ‘Koepel’ omgevormd tot de Stichting Buurtpreventie Oosterhout (BPO) en kunnen we rekenen op een brede ondersteuning van de gemeente. We gaan onze banden met de verschillende veiligheidspartners verder aanhalen en proberen zo samen onze prachtige gemeente veiliger te maken.

Bij de eerste officiële bijeenkomst van ‘Stichting Buurtpreventie Oosterhout’ zullen we BPO aan de stad presenteren. Wij nodigen u van harte uit om bij de lancering aanwezig te zijn op woensdag 27 juni 2018, om 19.30 uur in het gemeentehuis, Slotjesveld 1, te Oosterhout.

Te gast zijn onder anderen de burgemeester, een afgevaardigde van de politie en de ontwikkelaars van de Waaksamen-app. De laatste zullen op veler verzoek, een presentatie geven over de ontwikkeling en gebruik van de Waaksamen-app.

Wij zien uw komst als belangrijke partner van BPO graag tegemoet.

Mocht u nog niet gereageerd hebben op de vooraankondiging, vernemen we graag van u of wij kunnen rekenen op uw komst. Voor buurtpreventieteams is uw hele team welkom om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Stuur voor 24 juni een mailtje naar [email protected] met het aantal personen dat aanwezig zal zijn, zodat we hier rekening mee kunnen houden

 

Namens het voltallige bestuur van BPO, met vriendelijke groet,

 

 

Frank Boermans

Voorzitter Buurtpreventie Oosterhout

[email protected]