Navigation

Invullen enquête en uitnodiging najaarsbijeenkomst 21 oktober

30 september 2019

Beste buurtpreventie en/of buurtbeheer teams,

 

Zoals al eerder aangekondigd in ons laatste bericht voor de zomervakantie, hebben we jullie toegezegd de najaarsbijeenkomst te organiseren en een enquête uit te schrijven.

 

Als eerste nodigen we jullie uit om voor 19 oktober als buurtpreventieteam de enquête één maal in te vullen. Aan de hand van deze enquête proberen we een beter beeld te krijgen wat er leeft onder de 27 teams. Het enquêteformulier (in de vorm van een google-form) is te vinden door op deze link https://forms.gle/rAghB3WK1kVZWu3A9 te klikken. Het invullen neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Onder de inzenders zal een leuke cadeaubon van €25,- worden verloot.

 

Daarnaast nodigen we jullie uit om bij het najaarsoverleg aanwezig te zijn. Deze zal plaats vinden op:

 

21 oktober 2019
Inloop vanaf 19.00 uur, start bijeenkomst 19.30 uur.
Bloemenhof 2, 4904 CA, te Oosterhout

 

We hebben een kort programma in elkaar gedraaid. We geven eerst een kleine update over de stand van zaken omtrent BPO en horen graag van jullie wat er de afgelopen periode zich heeft afgespeeld in jullie buurt en waar jullie nog steeds tegen aan lopen.

 

Vervolgens zal Wethouder van der Helm, portefeuillehouder Integrale Veiligheid, een presentatie geven over het beleidsplan ‘Integrale Veiligheid’. Hij staat hierna natuurlijk open voor vragen uit de zaal.

 

Als laatste punt willen we graag met jullie samen de resultaten van de enquête bespreken en kijken wat voor zaken we in de toekomst samen kunnen bereiken.

 

We hopen de avond rond de klok van 10 uur af te kunnen sluiten met een drankje.

 

Graag tot de 21e en we wensen jullie succes met de acties in de wijk in het kader van de Week van de Veiligheid.

 

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Buurtpreventie Oosterhout

Vul gelijk de enquête in!! Klik op onderstaand plaatje!