Navigation

10 november najaars bijeenkomst BPO

25 oktober 2021

Na een hele poos van gedwongen stilzitten is het moment daar dat we als buurtpreventieteams weer veilig bij elkaar kunnen komen.

 

Daar willen we jullie graag voor uitnodigen op woensdag 10 november 2021 om 20:00 uur.

Deze bijeenkomst vindt plaats in activiteitencentrum Dommelbergen, Arkendonk 90, 4907 XP, te Oosterhout.

 

Vanaf 19:30 ben je welkom. We beginnen met een lekker bakje koffie of thee. Er is dan ook ruimte om even bij te kletsen met elkaar.

 

Om 20:00 uur starten we met het programma.

We zijn blij dat we eindelijk formeel kennis kunnen maken met onze burgemeester, dhr. Mark Buijs en de teamchef van  politie team Dongemond, mevrouw Chantal Maas.

 

Ook zal Bram Elbers van de gemeente Oosterhout een uitleg geven over het dashboard veiligheid en de koers van de gemeente toelichten.

 

Na een korte pauze geven we het podium aan onze wijkmakelaars. Zij stellen zich, voor zover nog nodig, aan jullie voor en vertellen op welke manier de functie van wijkmakelaar in Oosterhout wordt ingevuld

 

Daarna is gaat een wijkagent ons meenemen in de manier waarop hij/zij door de wijk loopt en kijkt. Op welke zaken wordt gelet. Na ‘deze kijk op de wijk’ gaan we met jullie in gesprek; over hoe jullie in je wijk rondkijken, wat jullie zien, welke zaken jullie melden en bij wie dan, horen jullie iets terug na een melding?

 

Verder vinden we het als bestuur van buurtpreventie Oosterhout belangrijk dat we regelmatig op bestuurlijk niveau verfrissen. Mensen die het boeiend lijkt bestuurlijk bij te dragen aan de buurtpreventie nodigen wij van harte uit zich te melden via het contactformulier op onze website www.buurtpreventieoosterhout.nl

 

Activieteitencentrum Dommelbergen gaat jullie bij entree vragen jullie QR code, herstelbewijs of een recente testuitslag te overleggen.

 

Wij hebben enorm zin in deze avond. Wij zien jullie graag op 10 november bij activiteitencentrum Dommelbergen

 

 

Tot dan!